Соларни проекти

Доверен партньор от Идея до Финансов Успех.

Ние сме независим финансов консултант, който стои плътно до клиента през целият процес от Идея до финансиран Проект.

Работим във ВЕИ сектора вече 10 години, познаваме тънкостите на процеса, ключовите рискове, условията за финансиране и възможностите да подобрим възвращаемостта на Проекта.

Започвайки работа с нас, клиентът получава не просто финансов модел, който ще подсигури необходимото финансиране, но и достъп до най-добрите партньори за изграждане на инвестицията.

Само през последната година екипът на xFigure Finance работи по проекти с инсталирана мощност от над 115 MWp, вижте как:

 • Създаваме

  индивидуално за Вас работещ финансов модел, който с прецизна точност и в детайл проследява развитието на инвестицията. Даваме предложения за подобрение на възвращаемостта.

 • Създаваме

  индивидуално за Вас работещ финансов модел, който с прецизна точност и в детайл проследява развитието на инвестицията. Даваме предложения за подобрение на възвращаемостта.

 • Поддържаме
  контакт

  с широк кръг партньори от всеки етап на инвестицията – банки, фондове, ЕРС, O&M, инженери, юристи и др. Това ни предоставя възможност да познаваме пазара и да ви препоръчаме правилния партньор според нуждите и възможностите Ви.

 • Водим заедно с вас

  целия процес на одобрение, договаряне и усвояване на финансиране от банки/финансови институции/фондове, познавайки обичайните практики и неприемливи условия, залагани в договорите.

 • Договаряме

  финансиране с най-добрата стратегия.
  Вие пестите време по подготовка на всички необходими документи и получавате спокойствие, че сте получили най-добрите условия

Ние сме вашият доверен избор, защото
познаваме в детайл:

Основните
характеристики на
сектора

Възможностите и
условията за
финансиране

Рисковете и
тънкостите на
процеса

Опции за
подобряване на
възращаемостта

Нашите материали

Партнираме

успешно с всички банки, финансови институции и инвестиционни фондове, като познаваме условията на финансиране и изискванията, които имат към компаниите.

Нашите споделени успехи

Често Задавани Въпроси

Планирате инвестиция в Соларна Централа?

Меню